fbpx
Maria Wallin, välkommen till Hire Quality!

Datum

Maria satsar på en karriär som projektledare och har nyligen påbörjat ett uppdrag på Statens fastighetsverk.
Maria Wallin - Projektledare Hire Quality

Maria kommer yrkesmässigt närmast ifrån servicebranschen inom handel, men bestämde sig för två år sedan att byta karriär helt och istället ge sig in i IT-branschen. Efter en utbildning inom projektledning med inriktning IT så har hon nu anställning hos oss och ett projektledaruppdrag hos vår kund Statens Fastighetsverk i Stockholm.

Välkommen till Hire Quality! Hur känns det?

Tack! Det känns väldigt bra att ha fått komma till er på Hire Quality. Det var ju under lite speciella omständigheter som jag började med tanke på pandemin, så jag träffade ju faktiskt Daniel och Jennyh för första gången nu i förra veckan.

Det känns kul att äntligen få jobba med det jag har pluggat till och att ha fått möjligheten till det utav Hire Quality.

Ja, dessutom bor vi i olika städer. Berätta lite om dig själv, vad du gjort och vad du brinner för.

Jag kommer som nämnt ovan ifrån servicebranschen och egentligen har jag främst jobbat med service i olika former sedan gymnasietiden. Jag har trivts otroligt bra med mina jobb och kollegor, men alltid känt att det inte är det här jag ska jobba med hela livet.

Jag har egentligen alltid brunnit för mötet mellan människor och nu får jag äntligen kombinera det med mitt intresse för teknik i mitt arbete.

Beskriv ditt drömuppdrag!

Mitt drömuppdrag skulle vara på ett företag där jag får jobba nära utvecklare. I min utbildning hade jag praktik som Scrum master och jag uppskattade verkligen SCRUM-metodiken och trivdes bra i min roll. Jag tyckte särskilt om att vara med från idéskapandets fas till färdig produkt och sättet det följs upp på.

—-

Är du nyfiken på att bli konsult hos Hire Quality?

Picture of Jennyh Persson
Jennyh Persson

HR- & marknadsansvarig
0706-44 16 67
jennyh.persson@hirequality.se

Dela inlägget