fbpx

Verksamhets- och affärsutveckling

Förändring

Digitalisering

Ledning & styrning

Vi hjälper till med digitaliseringen av er verksamhet

I en värld där teknikutvecklingen går med rasande fart och där takten ständigt ökar, gäller det att ha förmågan att anpassa och förändra sin verksamhet.

Att hela tiden effektivisera och hitta nya lösningar är helt avgörande för framgång och överlevnad.

Digital strategi anpassad individuellt för varje företag

Hire Quality Strategy har ett paketerbjudande där vi tar fram en digital strategi speciellt anpassad för ert företag. En strategi med syfte att effektivisera verksamheten med hjälp av IT-stöd och se till att ni ligger i framkant.

Efter genomfört arbete levereras en roadmap på kort och lång sikt, där prioritering görs utifrån störst verksamhetsnytta till lägst kostnad och/eller insats.

Kom igång snabbt med vårt paketerade erbjudande till fast pris!

Vi sätter oss in i er verksamhet genom intervjuer, workhops och ev. studiebesök samt genomför en processkartläggning. Utifrån det tar vi sedan, tillsammans med er, fram en digital strategi med en roadmap samt ROI på kort och lång sikt för effektivisering av verksamheten.

Inga förpliktelser, bara information.

Alla har potential att utvecklas

Vår samlade erfarenhet på Hire Quality är att alla verksamheter och organisationer har stor potential till att utvecklas till en framtida bättre situation.

Den bättre situationen kan handla om effektivare sätt att arbeta, IT-stöd eller moderna ledare som leder sig själva och sina medarbetare på ett hållbart sätt. Ett sätt som skapar arbetsplatser där engagemang och motivation råder och där ledningsgrupper fungerar både kommunikativt och operativt, samt också ständigt utvecklar sig för att möta de ökade krav som ställs på verksamheten avseende digitalisering, effektivitet och säkerhet.

Allt börjar med en analys

Vi börjar alltid med en analys kring nuläget tillsammans med dig som  kund. Resultatet av analysen ger guidning om hur vi kan bidra och skapa värde i nästa utvecklingssteg.  Utifrån det sätter vi tillsammans gemensamma mål för uppdraget.

Våra expertområden

Våra expertområden är digitalisering, projektledning, processtöd, förändringsledning, processanalyser, revision och coachning/handledning.

Vi är en långsiktig och trogen partner från idé till uppnådda effekter. Genom en palett av olika specialister levererar vi djup och bred kompetens i varje uppdrag.

Behöver du hjälp? Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss.