fbpx

ANSLUTEN konsult med eget bolag

för en bättre framtid

Vill du utveckla dig själv och din kompetens för att kunna ta nya spännande steg i karriären? Vill du driva och utveckla ditt eget bolag med hjälp av ett konsultbolag som bryr sig? Då har du kommit rätt!

FÖRMÅNER & FÖRDELAR

det bästa av två världar

Många av våra konsulter har egna bolag och är exklusivt anslutna till oss. Då har du ditt egna bolag med stor frihet och ekonomiska fördelar, samtidigt som du också har säljkapacitet, kommer åt uppdrag som du inte gör ensam, konferensresor och kompetensutveckling.

Dessutom har du trygghet och kollegor samtidigt som du (om du vill) slipper all administration kring ditt egna bolag, mer än att du behöver redovisa din egen tid

 

risk vs. trygghet

Risk och trygghet är ofta en av kärnfrågorna under tiden då du börjar fundera kring att starta eget bolag. Med eget bolag kan det kännas både ensamt och skrämmande likväl som lockande att stå på egna ben.

Med eget bolag skapar du din egen trygghet genom kapitalet i ditt egna bolag.

Precis som när man byter jobb är det ofta en process innan man verkligen tar steget. När steget väl är taget så säger i princip alla att de ångrar att de inte tog steget till oss tidigare!

samarbete

Att vara en del av Hire Quality innebär att vara en del av ett samarbete mellan drivna och kompetenta konsulter. Att vara en del av vårt team och stå för den kvalitet som vi levererar bygger Hire Qualitys samt ditt egna personliga varumärke.

Hos oss har alla ett stort eget ansvar, samtidigt som vi alla samarbetar på olika sätt i kundprojekt, nätverkande och kompetensutveckling.

ingen extra administration

Vi har hjälpt många konsulter att starta bolag. Att ha ditt egna bolag i samarbete med oss behöver inte innebära någon extra administration. Du registrerar nedlagd tid för de projekt du är involverad i precis som på vilket traditionellt IT-konsultbolag som helst.

All annan administration som ex. bokföring, fakturering och löneadministration kan vi ta hand om, förutsatt att du inte vill sköta det själv förstås.

Blivit nyfiken?

Det finns förstås alltid en del att fundera kring men har du läst hit så har vi förhoppnings väckt din nyfikenhet!

Tveka inte att kontakta oss, du är varmt välkommen att boka in ett möte med oss nedan för att prata vidare. Vem vet, detta kan vara en början till en ny spännande riktning på din karriär och ditt liv!

FAQ

Hur kommer du över tröskeln och startar ditt bolag?

Om det är möjligt att ta med uppdraget vid övergången till eget bolag eller ej beror ofta på flera faktorer. Dels det aktuella uppdraget, din roll i uppdraget och även den aktuella kunden. Går det att lösa på det sättet finns det ofta en god chans att få en riskfri start som gör att du kan börja bygga upp ditt kapital i bolaget. På så sätt har du fått en tryggare situation när det väl är dags för nästa uppdrag.

Ska du starta eget bolag är det givetvis en god förutsättning att du själv känner att du är attraktiv på arbetsmarknaden. Om så är fallet löser det sig med stor sannolikhet med uppdrag inom en relativt snar framtid, speciellt om du får hjälp av ett konsultbolag som oss.

Du skjuter på fördelarna med att ha eget bolag, men du eliminerar också risken i övergångsfasen. Sedan kan du ta steget och starta bolaget tillsammans med oss, om och i så fall när det känns rätt för dig.