fbpx

Vår vision är att vara IT-konsulternas drömbolag

Attitude is everything!

Affärsidé

Vår affärsidé är att bygga framtidens konsultbolag, konsulternas drömbolag eller helt enkelt ett livstilsbolag som attraherar riktigt vassa konsulter. Detta för att kunna  leverera högre kvalité och ett större kundvärde än vad traditionella IT-konsultbolag har möjlighet att göra, därav namnet Hire Quality.

Vision

Vår vision är att vara IT-konsulternas drömbolag.

Tre affärsområden

Hire Quality Solutions är inriktat på leverans av skräddarsydda IT-lösningar. Resurser i kunders projekt eller projektåtaganden.

Hire Quality Strategy fokuserar på verksamhets- och affärsutveckling samt verksamhetsstöd.

Hire Quality Software Hela- eller delar av leverans av projekt eller team från vårt bolag i Thailand med svenska kontaktpersoner. 

För en bättre framtid

Vi arbetar för en bättre framtid såväl för oss själva som för våra kunder. Vi skapar effektivare verksamheter där miljö och hållbarhet är centralt

Kvalité

Hög kvalité för våra kunder och god livskvalité för våra konsulter ger optimala resultat

Passion

Vi består av passionerade personer som brinner för vad vi gör, i arbetet såväl som på fritiden! Arbetar du med oss kan du förvänta dig stort driv och engagemang

Kvalité & Passion

Våra värderingar kan tillsammans med För en bättre framtid sammanfattas med våra värdeord Kvalité och Passion.

Vår roll i samhället ökar i en ständigt digitaliserande värld. Att vi förstår värdet av miljö och hållbarhet gör att vi kan arbeta för en bättre framtid i våra projekt. Vi fokuserar inte bara på kvalitén i våra tjänster, utan också på vår förmåga att agera ansvarsfullt avseende samhälle, miljö och medmänniskor.

Vi vill skapa en bättre framtid för våra kunder såväl som för oss själva!

kvalité

Som vårt företagsnamn antyder så är kvalité en kärna i allt vi gör. Men med kvalité som värdeord menar vi så mycket mer än så. Med kvalité menar vi även vår egen livskvalité -vår livsstil, trivsel, stimulans, att ha kul och må bra!

Passion

Människor som säger att de kommer klara det och de som säger att de inte kommer att klara det, har båda oftast rätt!

Inställning och passion är avgörande i precis allt vi gör, såväl privat som i arbetet. För att prestera på topp och för att ha det stora engagemang som krävs måste vi ha rätt passion! På Hire Quality är vår passion central. 

Historia

När vi startade Hire Quality ville vi bygga det bolag som vi själva vill jobba på. Vi har nästan alla stor erfarenhet av att ha arbetat för många olika traditionella IT-konsultbolag. Det är värdefulla erfarenheter som vi tar med oss, men med Hire Quality bygger vi ett modernt bolag anpassat för framtidens Gig-ekonomi. Ett bolag där vi som konsulter helt enkelt har en friare livsstil samtidigt som vi alla får en bättre affär för våra respektive anslutna bolag.

Hire Quality grundades i dess nuvarande form i Norrköping efter sommaren 2015 och har sedan dess haft en stark utveckling. Vi är idag drygt 40 konsulter anslutna och omsätter närmare 60 Mkr. 

2019 blev vi nominerade som ett av regionens tillväxtföretag.