fbpx
Hire Quality vinner ramavtal med flera Science Park/ Inkubatorer

Datum

Vi har tilldelats ramavtal med Linköpings Science Park AB, Norrköping Science Park AB, Inkubera i Örebro AB, Uppsala Innovation Centre och Create Business Incubator i Mälardalen.
Linköping Science Park

Hire Quality har som en av två leverantörer tilldelats ramavtal med Linköpings Science Park AB, Norrköping Science Park AB, Inkubera i Örebro AB, Uppsala Innovation Centre och Create Business Incubator i Mälardalen.

Ramavtalet stäcker sig fyra år och har ett uppskattat maximalt värde om 26 miljoner kronor.

Ramavtalet omfattar konsultmäklartjänster för roller som t.ex. projektledare, processledare, innovationsledare, projektadministratörer, hållbarhetsexperter, kommunikatörer, affärscoacher, workshopsledare, verksamhetsutvecklare, bid-managers och specialister inom AI, IoT, Cybersäkerhet, visualisering eller andra teknikområden.

Intressant med startup-/scaleupbolag

– Att vi vinner detta ramavtal är förstås oerhört kul. Det är extra intressant för oss att vara med i ett sammanhang där vi kan vara med och bidra till att startup-/scaleupbolag med spännande ideér och där ofta ny teknik utvecklas, menar Daniel Sonebrand, VD för Hire Quality.

– Vi är ett bolag som haft stark tillväxt utan att ge avkall på våra kärnvärden med leverans av konsulttjänster med hög kvalité och att erbjuda ett större värde till våra kunder. Detta tillsammans med vårt fokus på miljö och hållbarhet har sammantaget lett till att vi vinner allt fler större ramavtal och uppdrag, säger Daniel.

Hire Quality

Hire Quality erbjuder konsulttjänster inom systemutveckling och verksamhetsutveckling. Bolagets lokala verksamhet i Sverige är framför allt fokuserad på kunder i Östergötland och Stockholm.

Hire Quality har även en svensk modell för outsourcing via bolaget Hire Quality Software Co.,Ltd i Thailand, som erbjuder outsourcade IT-lösningar och utvecklingsteam mot internationella såväl som svenska kunder. Hire Quality är ett expansivt IT-bolag som idag omsätter ca 60 Mkr i bolagen Hire Quality AB med dotterbolag samt i Hire Quality Software Co.,Ltd.

Läs mer om våra IT-tjänster, verksamhets- och affärsutveckling eller outsourcing av IT-tjänster.

Kontakt/mer information:

Daniel Sonebrand, VD Hire Quality
0702 – 11 08 60
daniel.sonebrand@hirequality.se

Picture of Daniel Sonebrand
Daniel Sonebrand

VD
0702-11 08 60
daniel.sonebrand@hirequality.se

Dela inlägget