fbpx
Har du gjort vad du kan inför 2021?

Datum

Har du också hamnat i det där avvaktande läget på jobbet? Vi hjälper er att få igång energin och komma vidare!
Har du gjort vad du kan inför 2021?

Det är, och har varit, en tung period för många företag. Det är lätt att hamna i ett läge där man känner att energin och aktiviteten är låg. Ett läge där du mest avvaktar, med hopp om att allt ska lösa sig snart. Men med handen på hjärtat – var det inte så du tänkte även inför sommaren?

Vi måste agera nu. Den här perioden är en perfekt tid för förändring och effektivisering. Och framförallt för att se till så att du får en rivstart på 2021!

Hire Quality vill hjälpa till där vi kan. Därför erbjuder vi just nu en helt kostnadsfri workshop där vi tittar på hur ni på bästa sätt tar er framåt.

Covid19 och dess konsekvenser

Viruset kom från ingenstans och fick konsekvenser som inte många hade kunnat förutspå. När det spred sig till Sverige var budskapet att vi inte förväntade oss mer än enstaka fall. Sedan vet vi ju alla hur det utvecklades…

När vi började närma oss sommaren var känslan att många beslutsfattare avvaktade utvecklingen och väntade ut tiden till semestern. Beslut kring nya projekt, eller fortsättning av befintliga, lades på is. Vilket är fullt förståeligt. Förhoppningen var att vi skulle se en stor skillnad efter sommaren.

Verksamheten måste komma igång igen

Nu är den andra vågen här. Oavsett hur hårt den slår mot just ditt företag så påverkar den oss alla mentalt. Avvaktande, håglösa och mest en väntan till julledigheten.

Covid19 eller ej, verksamheten på företagen måste komma igång igen. Projekt behöver sättas igång eller återupptas. Företag blöder och människor förlorar sina jobb.

Det finns i regel mycket som går att göra för de allra flesta verksamheter. Med rätt energi och attityd är den här perioden en perfekt tid för förändring och effektivisering. Och framförallt för att se till att ni är förberedda inför 2021.

Omställning kan vara lite jobbigt i början

Det kan kännas svårt att ställa om. Att byta fokus, ändra attityd och skapa ny energi. Det känns motigt att börja tro på möjligheter igen, men det är precis det vi måste göra – både för oss själva och för företaget.

Kostnadsfri workshop

Vi vill hjälpa er att få tillbaka energi och komma igång igen. Därför erbjuder Hire Quality en helt kostnadsfri workshop! Den blir anpassad utifrån din verksamhet och bransch. Såklart helt utan ytterligare förpliktelser. Vi tar tillsammans fram en roadmap och sedan är det helt upp till dig hur ni väljer att gå vidare.

Men vad du än gör. Vänta inte. Nu är det perfekta tillfället att tänka på framtiden.

Picture of Daniel Sonebrand
Daniel Sonebrand

VD
0702-11 08 60
daniel.sonebrand@hirequality.se

Dela inlägget