fbpx
Charlie Hedberg, välkommen till Hire Quality!

Datum

Charlie Hedberg kommer närmast från ett uppdrag på SAAB som systemutvecklare. Nu har han tagit steget att bli egenföretagare.
Charlie Hedberg, Hire Quality

Charlie Forsberg Hedberg är en vass systemutvecklare som vi har glädjen att hälsa välkommen till oss på Hire Quality. Charlie kommer närmast från Consid och uppdrag på SAAB. Han har under en tid haft tankarna på att ta steget över från att vara anställd till att starta eget företag, vilket han nu gjort i samarbete med oss!

Välkommen till Hire Quality! Hur känns det?

Tack så mycket, det känns superbra! Kul att vara med i ett nätverk som jag känner kommer att stärka mig och min framtid som IT-konsult.

Berätta lite om dig själv, vad du gjort och vad du brinner för.

Jag är en utvecklare som verkligen älskar att lära mig nya saker. Programmering är något som jag ägnar både arbetstid och fritid åt för att ständigt kunna utvecklas och lära mig nya saker.

Jag har jobbat med utveckling sedan 2014 både som anställd och konsult. I mitt jobb som utvecklare ser jag mig som väldigt bred och flexibel, både rent tekniskt men också vilken roll jag kan fylla i mitt arbete. Jag tar mig ofta an den roll som behövs/saknas i ett team eller projekt för att kunna bidra med så mycket värde som möjligt, men också för att få en bra utmaning i mitt dagliga arbete.

Vad gjorde att du blev intresserad av Hire Quality?

Under mitt senaste uppdrag på SAAB jobbade jag med Andreas Gidlund som är ansluten konsult till Hire Quality. Han pratade väldigt gott om Hire Quality och när det blev dags att ta steget till egenföretagare så tog jag chansen att ansluta till er, då det kändes som en väldigt bra matchning för vad jag sökte i ett nätverk.

Beskriv ditt drömuppdrag!

Mitt drömuppdrag är ett uppdrag där jag får jobba med alla delar av en applikation med ny spännande teknologi och i ett tight team där kommunikation och samarbete ligger i fokus. Jag vill känna att det jag och teamet gör skapar bra kundvärde och en fantastisk användarupplevelse.

—-

Är du nyfiken på att bli konsult hos Hire Quality?

Picture of Jennyh Persson
Jennyh Persson

HR- & marknadsansvarig
0706-44 16 67
jennyh.persson@hirequality.se

Dela inlägget