fbpx
Dennis Gillåker – ny försäljningsansvarig!

Datum

Hire Quality stärker upp ytterligare inom försäljning och välkomnar Dennis Gillåker som ny försäljningsansvarig hos oss.
Dennis Gillåker - Försäljningsansvarig på Hire Quality

Hire Quality stärker upp ytterligare inom försäljning. För att fortsätta vår tillväxt och för att kunna erbjuda ökat värde och fortsatt stort fokus på våra kunder välkomnar vi Dennis Gillåker till vårt team.

Dennis är en driven och tävlingsfokuserad säljare med lång erfarenhet. Vi ser med tillförsikt fram emot ett spännande år och det känns riktigt bra att nu ha Dennis med i laget!

Välkommen till Hire Quality! Hur känns det?

Tack så mycket! Det känns väldigt bra och spännande att äntligen få komma igång.

Berätta lite om dig själv och vad du gjort tidigare.

Jag är 32 år, född och uppvuxen i Norrköping där jag nu också bor med min fru och 2 barn. Jag kommer närmast från Rejmes Lastvagnar där jag arbetat som säljare i 3 år. Innan det kommer jag från eget företagande inom dagligvaruhandeln med fokus på försäljning.

Vilka är de största utmaningarna med säljyrket?

Nu i början så är det att komma in och förstå branschen, vad det finns för utmaningar/möjligheter och vilken efterfrågan det finns – här gäller det att vara lyhörd och våga ställa frågor.

…och vad är det bästa och mest utvecklande?

Jag brukar beskriva mig som en problemlösare och det är det jag tycker är roligast med försäljning. Att få komma in och lösa ett eller flera problem hos en kund och riktigt känna att kunden blir nöjd med affären. Jag tycker det är utvecklande att få träffa företag från olika branscher, jag tror att man alltid kan lära sig något från alla företag.

Vad gör du på fritiden?

När jag inte är med familjen och hittar på saker så går det mycket tid åt sportande. Både utövar själv och tittar på mycket sport. Basket och racketsporter är det jag utövar. Tittar mest på fotboll men kan se i princip all sport som går på tv. Fiske och friluftsliv är något jag också försöker lägga tid på då jag älskar att vara i skärgården.

Vad får man inte missa just nu?

Liverpools framfart i Premier League och Champions League, Sveriges dubbla landskamper i basket mot Kroatien i VM-kvalet och se Fiskarnas rike på SVT.

Dennis finns på dennis.gillaker@hirequality.se eller på 0703 – 36 42 30.

Picture of Jennyh Persson
Jennyh Persson

HR- & marknadsansvarig
0706-44 16 67
jennyh.persson@hirequality.se

Dela inlägget