fbpx
Vi är Hire Quality – Juan Ramos

Datum

Erfaren fullstackutvecklare som de fyra senste åren jobbat i projekt angående onkologi, CDS och appar som används på flera sjukhus i Sverige.
Juan Ramos, fullstackutvecklare Hire Quality

Juan Ramos är i skrivande stund ett av våra nyaste tillskott i Hire Quality-familjen, han började hos oss för några veckor sedan. De senasre fyra åren har Juan jobbat som fullstackutvecklare på Cambio. Han var med i projekt angående onkologi, CDS och appar med paddor som används på flera sjukhus i Sverige.

Välkommen till Hire Quality! Hur känns det?

Det känns jättebra och jag ser fram emot att träffa alla på Hire Quality. Det ska bli kul att jobba tillsammans med er och självklart att ses på AW eller spela padel!

Berätta lite om dig själv, vad du gjort och vad du brinner för.

Mitt hela namn är Juan Manuel men mina vänner kallar mig för Juanma eller Juan. Jag brinner för att lösa olika problem på det bästa sätt jag kan. Vissa svåra problem behöver lösas tillsammans med många personer och jag tycker mycket om att samarbeta och anpassa mina kompetenser till teamet. På fritiden spelar jag gärna brädspel eller kortspel.

Vad gjorde att du blev intresserad av Hire Quality?

Samtidigt som Hire Quality sökte en utvecklare, började jag att söka ett IT-företag i Norrköping där jag kunde fortsätta utveckla mina programmeringskunskaper. Det var attraktivt att kunna prova på flera olika arbetsplatser och projekt. Efter det första mötet med Jennyh och Daniel och ett till med Dennis var jag 100% övertygad.

Beskriv ditt drömuppdrag!

Mitt drömuppdrag är ett uppdrag där jag kan jobba som fullstackutvecklare och får använda mina DevOps-kompetenser. På det här uppdraget jobbar jag med ett team och det finns viss frihet att välja vad kan man fixa. Och det ligger i Norrköping!

Vad får man inte missa just nu?

Nu för tiden kan jag inte missa att ta en eller två promenader per dag kring Folkparken, att spela schack på Chess.com eller lära mig några nya ord på svenska.

—-

Är du nyfiken på att bli konsult hos Hire Quality?

Picture of Jennyh Persson
Jennyh Persson

HR- & marknadsansvarig
0706-44 16 67
jennyh.persson@hirequality.se

Dela inlägget