fbpx
Anna Molander – Ny rekrytering- och sourcingansvarig!

Datum

Hire Quality har glädjen att kunna hälsa Anna Molander välkommen som ny ansvarig inom rekrytering och sourcing inför 2023.
Anna Molander - rekrytering- och sourcingansvarig på Hire Quality

Hire Quality har glädjen att kunna hälsa Anna Molander välkommen som ny ansvarig inom rekrytering och sourcing inför 2023. Vi har haft en god tillväxt på antal nya konsulter under 2022, en tillväxt som nu ska fortsätta ytterligare med hjälp av Anna.

Anna kommer utöver att arbeta med rekrytering av nya konsulter också stärka oss ytterligare inom försäljning. Det känns riktigt bra att ha Anna med oss direkt från starten av 2023, ett år som vi blickar mot med stor tillförsikt

Välkommen till Hire Quality! Hur känns det?

Tusen tack! Det känns verkligen jätteroligt och spännande att äntligen vara på plats!

Berätta lite om dig själv och vad du gjort tidigare.

Jag är 30 år, bosatt i Norrköping men född och uppvuxen på en ö i tjust skärgård utanför Västervik. Är utbildad Personalvetare och kommer närmast från Lernia där jag både arbetat med jobbcoachning och rekrytering. Har ett stort och brinnande intresse för rekrytering och organisationsfrågor och tycker det är superspännande med människor. Tidigare har jag även arbetat inom olika serviceyrken och skola.

Varför blev du intresserad av att jobba här på Hire Quality?

Det som först väckte mitt intresse var såklart tjänsten som både kändes attraktiv, utvecklande och spännande. Men också gänget, branschen och alla planer framåt. Såklart vill jag vara med på resan!

Vad är det med just rekrytering som intresserar dig?

Rekrytering ser jag som både utmanande, utvecklande och roligt, att först och främst förstå kundens behov för att sedan arbeta för att hitta rätt person på rätt plats och leverera, det är otroligt tillfredsställande att se slutresultatet. Att dessutom få möjlighet att möta olika människor ger mig otroligt mycket energi.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden umgås jag gärna med mina vänner och familj och drar gärna i väg på äventyr i alla dess former. Jag älskar promenader och drar gärna av ett träningspass. Trivs som bäst i naturen och många helger spenderas såklart på Hasselö i tjust skärgård där jag har mina rötter. Där finner ni mig med antingen en röjsåg, pensel eller ett glas bubbel i handen.

Vad får man inte missa just nu?

Om ni mot förmodan inte hunnit upptäcka tjust skärgård och Hasselö är det hög tid att göra det i sommar. Ta skärgårdsbåten från Västervik och njut av fantastisk natur, mat, klippbad mm.

Anna finns på anna.molander@hirequality.se och 0738 – 38 44 11.

Picture of Jennyh Persson
Jennyh Persson

HR- & marknadsansvarig
0706-44 16 67
jennyh.persson@hirequality.se

Dela inlägget