fbpx

2023-08-16

Systemutvecklare fokus front-end till vårt kontor i Thailand

Har du minst 2–3 års erfarenhet av systemutveckling och känner att ett spännande och utvecklande jobb utomlands lockar? Tveka inte att söka den här tjänsten!

Om rollen

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av systemutveckling och som lockas av att under ett eller flera år vara en del av vårt utvecklingsteam i Thailand.

Idag är vi två systemutvecklare/IT-arkitekter från Sverige som arbetar från vårt kontor i Chiang Mai, Thailand, tillsammans med ett team av thailändska utvecklare. Från Thailand arbetar vi både mot svenska och internationella kunder i flera spännande projekt.

Vem är du?

För att lyckas i din roll som systemutvecklare tror vi att du har minst 2–3 års erfarenhet och behärskar följande:

Meriterande är kunskaper inom:

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, då kommunikationen till största del sker på engelska.

Vilka är vi?

Hire Quality är ett svenskt IT-konsultbolag i tillväxt. Vår affärsidé bygger på att leverera högre kvalité och kundvärde än vad traditionella konsultbolag inom IT och management har möjlighet att göra. Vi har idag drygt 40 konsulter och omsätter närmare 50 Mkr.

Vi har ett tätt samarbete med bolaget Hire Quality Software Co.,Ltd, Chiang Mai, Thailand. Bolaget etablerades sent hösten 2020 och har sen dess haft en snabb tillväxt. Vi söker ständigt nya svenska & thailändska medarbetare. För närvarande är vi 10 personer i Thailand, varav två svenskar. Vi siktar på att bli minst dubbelt så många under 2022. Våra kunder finns förutom i Sverige i Västeuropa och Australien.

Ansökan

Läs mer om Hire Quality AB eller Hire Quality Software Co.,Ltd.

Start: Omgående efter ök.
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lön
Plats: Chiang Mai, Thailand

Visum, arbetstillstånd och boende sköter vi.

Låter rollen som systemutvecklare hos oss intressant? Skicka då CV  och gärna några rader där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Hire Quality!

Rekrytering sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Daniel i Sverige eller Fredrik i Thailand.

skicka Ansökan