fbpx

Hire Quality levererar helhetsåtaganden av projekt eller den spetskompetens som krävs för lyckade IT- och förändringsprojekt

Solutions

IT-tjänster

Vi tar ansvar för hela projektåtaganden såväl som leverans av konsulter för kompetens- och resursförstärkning i ert IT-projekt.

strategy

Verksamhetsutveckling

Konsulter med lång erfarenhet av verksamhetsutveckling. Våra tjänster är inom områdena förändring, digitalisering och ledning & styrning.

outsourcing

Outsourcing av IT-projekt

Vi kan lägga ut hela/delar av IT-projekt till vårt bolag i Thailand med vår svenska modell för outsourcing. Alltid med svensk kontaktperson.

För en bättre framtid

Vi arbetar för en bättre framtid såväl för oss själva som för våra kunder. Vi skapar effektivare verksamheter där miljö och hållbarhet är centralt

Kvalité

Hög kvalité för våra kunder och god livskvalité för våra konsulter ger optimala resultat

Passion

Vi består av passionerade personer som brinner för vad vi gör, i arbetet såväl som på fritiden! Arbetar du med oss kan du förvänta dig stort driv och engagemang

Först och främst uppskattar jag det stora kontaktnätet med både kunder och uppdrag som Hire Quality har. För mig som resande konsult känns det även väldigt bra att ha tillgång till ett kontor och arbetskamrater på hemmaplan.
Per Marklund
Projektledare inom IT
Jag uppskattar nätverket som Hire Quality har byggt upp med kunder och konsulter. Upplägget med Hire Quality gör att jag har den frihet ett eget bolag skapar, kombinerat med hjälpen att komma in på bra uppdrag.
Anna Nilsson
Affärsutvecklande projektledare
Okg
Saab
Ida Infront
Transportstyrelsen
Region Östergötland
FRA
Siemens
Johnson Controls
Aptean
Verisure

Kontakta oss

Undrar du över något? Varmt välkommen att kontakta oss!