fbpx

starta
eget som
it-konsult

Vi gör en repris på vårt uppskattade frukostseminarie från 2022!  Daniel Sonebrand, idag VD på Hire Quality, pratar om varför du inte ska vara rädd för att starta eget bolag. Han tar upp vanliga frågor och berättar om hur det är att driva eget bolag som IT-konsult. 

Det här eventet har redan varit. Är du intresserad av att höra mer? Eller se det som en digital presentation?  Skicka iväg ett meddelande via formuläret nedan så hör vi av oss.

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTSEMINARIE MED DANIEL SONEBRAND på HIRE QUALITY!

I många år har trenden varit tydligt, fler och fler konsulter inom IT startar eget bolag och trenden lär fortsätta. Efterfrågan på konsulter inom IT är stor och digitaliseringen lär inte minska, tvärtom! Alla verksamheter som kan effektiviseras med IT stöd kommer att göra det. Samtidigt så lockas också IT-konsulter av friheten, livsstilen och förstås ekonomin med att ha eget bolag.

VÅGAR DU TA STEGET?

Vågar du ta steget och i så fall – när och hur ska du göra det?

  • Hur blir det med tryggheten?
  • Tänk om du blir utan uppdrag under en period?
  • Är det inte mycket administration, bokföring och skatteregler?
  • Hur funkar det egentligen med pension?
  • Hur hinner du med försäljning av dig själv samtidigt som du sitter i uppdrag?
  • Vilka för och nackdelar finns det med att använda dig av mäklare?

Frågorna och kan vara många och det finns mycket som är värt att tänka på innan du tar steget att bli egen IT-konsult MEN faktum kvarstår – de allra flesta som tar steget och startar eget IT-konsultbolag ångrar att de inte gjorde det tidigare.

Trenden fortsätter och lär fortsätta, Gig-ekonomin är här för att stanna och fler och fler IT-konsulter kommer att starta egna bolag.

Vem är Daniel?

Daniel arbetar idag som VD för IT-konsultbolaget Hire Quality AB. Han har tidigare suttit med i koncernledningen för IT-bolaget Kvadrat och varit VD för Kvadrat i Linköping.

Han har vidare ansvarat för etablering av Kvadrats bolag i Jönköping och Örebro samt ansvarat för etablering av nytt kontor för IT-konsultbolaget Sogeti i Norrköping.

Daniel har arbetat med försäljning inom IT sedan 2006 och innan dess själv arbetat som IT-konsult inom systemutveckling. Han har nu arbetat med konsulter med egna bolag i över 10 år.

Varmt välkommen! 

Frågor? jennyh@hirequality.se

Jag vill veta mer/se en digital presentation!

Anmälan till frukostseminarie

En bekräftelse skickas till den email du anger.

FÖRMÅNER & FÖRDELAR