fbpx

Välj en pålitlig outsourcingpartner till dina IT-projekt

Vi erbjuder en svensk modell av outsourcing inom systemutveckling. Med konkurrenskraftiga erbjudanden till attraktiva priser och team som är vana att arbeta på en global marknad.

Våra kunder kommer till oss av en anledning

Våra svenska kunder vänder sig till oss för att vi erbjuder en outsourcingmodell dels med en kontaktyta här i Sverige via vårt svenska bolag Hire Quality, samt att vi har svenska projektledare på plats i Thailand.

Det vi kan erbjuda kring outsourcing passar företag som inte har något behov av att ha utvecklare på plats. Vi har flertalet olika upplägg och vi finns här för dig som företagare om du vill diskutera möjligheter.

Därför ska du fundera över att outsourca dina IT-projekt

Därför fungerar outsourcing av IT-projekt hos oss

Svensk kontaktperson både i Thailand och lokalt i Sverige

Hos oss slipper ni onödiga kommunikationsproblem eftersom vi har svenska kontaktpersoner både lokalt här i Sverige och på plats i Thailand.

Ansvarig i Thailand är Fredrik Rudberg, en svensk erfaren systemutvecklare och IT-arkitekt.

Fredrik har 15 års erfarenhet av leverans av lyckade IT-projekt i olika storlekar från Thailand. Fredriks kontaktnät består av kompetenta systemutvecklare som han under lång tid arbetat med och byggt upp ett stort förtroende för. Fredrik talar, förutom svenska, självklart även engelska men också flytande Thai.

Möjlighet att kombinera offshore och nearshore

Du kan anlita oss för leverans endast från Thailand eller som en kombination där vi även har konsulter på plats i Sverige.

Med konsulter även från Sverige kan vi arbeta tillsammans med er lokalt och vara med på möten och workshops på plats och samtidigt samarbeta med team i Thailand i leveransen.

Dedikerad utvecklare eller dedikerat team

Med en dedikerad utvecklare eller team anlitar du en eller flera konsulter med de kompetenser du önskar per månad. Ni står för projektledning och använder vår utvecklare eller team som resurser i ert projekt.

Även här kan du ha svenska lokala konsulter med i projektet likväl som att endast arbeta med våra utvecklare i Thailand. Du har alltid en svensk kontaktperson men du kan också kommunicera direkt med utvecklarna.

Dedikerade utvecklare eller team anlitas per månad. Antalet utvecklare kan skalas upp eller ned utifrån ditt behov.

Projektutveckling IT-projekt

Vi är vana att ta ansvar för och leverera hela eller delar av projekt. Med projekt menar vi att vi har ett åtagande att leverera en lösning till dig som kund. Du kommer att ha svenska kontaktpersoner genom hela projektet.

Projekten kan genomföras till både löpande räkning och mot fast pris.

Nära samarbete med full transparens

Så fungerar dedikerade team

Så fungerar IT-projektutveckling

Vanliga frågor och svar om outsourcing av IT-projekt

Läs mer om hur outsourcing-processen går till.

I vissa fall tenderar outsourcing uppfattas som något mer komplicerat än det är. Det finns förstås en hel del som är viktigt att tänka på, det hjälper vi till med! Men i grund och botten handlar det om samarbete med vilket konsultbolag som helst där konsulter arbetar remote, även om man kallar det för outsourcing när man gör det från annat land.   

Vi är flexibla och formerna kring hur samarbetet ser ut beror till stor del på vad du som kund har för önskemål och behov i kombination med vår erfarenhet kring vad som brukar fungera bra.

Utvecklare i Thailand har olika priser beroende på kompetens och erfarenhet. Det är också skillnad på priser mellan systemutvecklare, IT-arkitekter, projektledare m.fl. samt beroende på dedikerad utvecklare/team eller projektutveckling/löpande räkning.

Till exempel så kan en timkostnad i ett projekt med löpande räkning vara allt mellan 350 SEK per timme till 700 SEK per timme beroende på uppdrag, behov av kompetens och erfarenhet. Per månad kan du komma ner till ca 160 SEK per timme.

Det bästa för att få ett bra svar på eventuell kostnad är att kontakta oss via formuläret nedan, ringa oss eller skriva ett mejl (info@hirequality.se) där du berättar hur ert behov ser ut.

Ja det kan du. Vi kan hjälpa dig med ett dedikerat team som består av en eller flera utvecklare. Du väljer själv vilken utvecklare du vill ha.

De flesta av våra kunder kommunicerar med sina team på distans, men det finns även möjlighet till att skicka ner din egen projektledare för att jobba med teamet i Chiang Mai.

Uppsägningstiden i ett dedikerat team beror på hur många konsulter du vill säga upp. Vid uppsägning av 1-3 konsulter är uppsägningstiden endast 1 månad. Vid uppsägning av 4-8 konsulter 2 månader och vid fler än 9 konsulter är uppsägningstiden 3 månader.

Skala ner ditt team gör du genom att säga upp en/flera/alla utvecklare enligt uppsägningstiden.

Skala upp ditt team börjar vi arbeta med så fort du önskar. Har vi tillgängliga konsulter med rätt kompetens på plats går det snabbt. I annat fall kan det vara så att vi behöver lite tid för att planera om resurser. Detta har vi i så fall en dialog kring och planerar tillsammans med er som kund.

För oss är kvaliteten det allra viktigaste och därför har vi valt att begränsa oss till det vi kan bäst. Vi är en Microsoft Partner och arbetar med Microsofts teknikstack för back end och API, där vi använder oss av .NET.

Inom front end-utveckling jobbar vi med Angular och React-js. Vi har cerifierade experter inom Microsoft Azure och använder oss av Azure ifrån allt inom C/CD till hosting för vår testmiljö.

Vi har mobilutvecklare för både iOS och Android och vi levererar också hybridlösningar med React Native. Våra CMS-lösningar är baserade på WordPress.

Vårt outsourcingkontor finns i Chiang Mai, Thailand. Chiang Mai är känt som ett av världens populäraste digitala nomadställen. Läs mer här.

På flera sätt. För det första så är det i sig en trygghet att vi finns här lokalt i Sverige samt också har svensk kontaktperson, utvecklare och arkitekter på plats i Thailand. Detta underlättar kommunikationen. 

Tät kommunikation och avstämningar med full transparens under samarbetet är viktigt för att säkerställa att vi har samsyn på kravbilden, att vi håller tidsramar, gör rätt prioriteringar samt också hela tiden kan agera på om det finns delar av samarbetet som kan förbättras.

Vi arbetar med kvalitetsenkäter som initieras och följs upp för att ständigt kunna förbättra oss. 

Med över 15 års erfarenhet av att leverera team och lyckade projekt mot internationella kunder har vi samlat på oss mycket och viktig erfarenhet. 

Som kund behöver du engagerad personal i vårt samarbete. Vi behöver ha en bra kommunikation med er under IT-projekt som vi driver. När du anlitar dedikerade utvecklare hos oss som kommer att ingå i ert team behöver ni ansvara för arbetsledning och styrning i samarbete med oss. 

Kostnadsuppskatta ditt projekt

Inte redo att kostnadsuppskatta ditt projekt? Boka ett förutsättningslöst möte så reder vi tillsammans ut dina behov.

Daniel, Hire Quality

Daniel på Hire Quality

Ring eller maila mig direkt!

Hire Quality består av erfarna och välrenommerade IT-konsulter, systemutvecklare, verksamhetsutvecklare och affärsutvecklare. Vi erbjuder resursförstärkning, strategisk partner, egna projektåtaganden samt support och förvaltning. Skräddarsydda IT-lösningar, digitalisering, projektledning, systemutveckling, affärsplaner m.m.

kontakt