fbpx

2023-08-05

Systemutvecklare
front-end

Har du minst 2–3 års erfarenhet av systemutveckling med fokus på front-end och är sugen på nya utmaningar? Vi söker dig som antingen vill vara anställd hos oss eller ansluten med eget bolag!

Om rollen

Vi söker dig som vill vara anställd eller ansluten med eget bolag i ett spännande företag i tillväxt. Du har några års – mångårig erfarenhet av systemutveckling där du haft fokus på front-end. Möjlighet finns att börja som anställd och senare starta ditt eget företag via oss.

Som systemutvecklare hos Hire Quality finns det alltid spännande projekt att vara delaktig i. Du kanske får jobba ute hos någon av våra kunder, sitta i ett in house-projekt eller samarbeta med vårt utvecklingsteam i Thailand.

Vem är du?

För att lyckas i din roll som systemutvecklare tror vi att du har minst 2–3 års erfarenhet och behärskar följande:

Meriterande är kunskaper inom:

Vi erbjuder bl.a

Högre lön – Med största sannolikhet kan vi erbjuda en högre lön än vad du har idag, även i ditt befintliga uppdrag.

Utveckling – Du får möjlighet att utvecklas inom nya affärsområden och tekniker och komma med egna idéer.

Jobba remote – Känn friheten att jobba hemifrån, från sommarstugan eller utlandet. Det finns också möjlighet att jobba från vårt kontor i Thailand.

Längre semester – Gör mer av det du gillar på fritiden, hos oss får du alltid 30 dagars semester.

Friskvård – Hälsa och motion är viktigt, så självklart har vi 5000:-/år i friskvårdsbidrag.

Events – Bl.a. regelbundna lunchträningar, luncher, AW’s och årliga utomlandsresor.

Vilka är vi?

Hire Quality är ett svenskt IT-konsultbolag i tillväxt. Vår affärsidé bygger på att leverera högre kvalité och kundvärde än vad traditionella konsultbolag inom IT och management har möjlighet att göra. Vi har idag drygt 40 konsulter och omsätter närmare 50 Mkr.

Vi har även ett bolag i Thailand – Hire Quality Software Co.,Ltd, i Chiang Mai. Bolaget etablerades sent hösten 2020 och har sen dess haft en snabb tillväxt. Vi söker ständigt nya svenska & thailändska medarbetare. För närvarande är vi 10 personer i Thailand, varav två svenskar. Vi siktar på att bli minst dubbelt så många under 2022. Våra kunder finns förutom i Sverige i Västeuropa och Australien.

Ansökan

Läs mer om Hire Quality AB.

Start: Efter ök.
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lön
Plats: Efter önskemål, Norrköping eller remote.

Låter rollen som systemutvecklare front-end hos oss intressant? Skicka då CV och gärna några rader där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Hire Quality! Rekrytering sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Daniel, 0702 – 11 08 60 eller daniel.sonebrand@hirequality.se.

Skicka Ansökan