fbpx

2022-10-11

Sourcing & rekrytering till Hire Quality

Vi behöver förstärka teamet med en blivande stjärna inom sourcing & rekrytering!

Tjänsten innebär att bidra till vår tillväxt genom att hitta de bästa tech-konsulterna på marknaden. Eftersom tjänsten är ny finns möjlighet att vara med och utforma den tillsammans med oss.

Hire Quality

Hire Qualitys affärsidé bygger på att leverera högre kvalité och kundvärde än vad traditionella konsultbolag inom IT och management har möjlighet att göra. Vi har idag drygt 40 konsulter och omsätter närmare 60 Mkr. Våra konsulter är antingen anställda eller anslutna med sina egna företag genom exklusiva samarbetsavtal.

Vårt in house-team består i idag av fyra personer – operativ styrelseordförande, VD/rekryteringsansvarig, försäljningsansvarig och HR- & marknadsansvarig.

Vad du får hos oss

Vi erbjuder en skön atmosfär i centrala Norrköping, högt i tak och glada kreativa kollegor. Vi jobbar aktivt med att vara ett attraktivt livsstilsbolag och värnar om en bra balans mellan arbete och fritid. Det finns fina möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med företaget, vi är ett relativt litet bolag i tillväxt med spännande planer.

Vi har ett modernt arbetsklimat och flexibla arbetstider, men vi är för det mesta på kontoret på någorlunda kontorstid. Vi ser gärna att du vill göra oss sällskap här när du inte är i väg på nätverkande, möten eller annat kul. Det är ju viktigt att bounda och allt det där. Snacka om vad vi gjorde i helgen, diskutera konstiga saker eller nya idéer.

Förmåner har vi en del också, det berättar vi gärna mer om när vi ses! Men vi kan väl avslöja att vi nyss kom hem från Sicilien och smider redan planer för nästa års resa.

Om tjänsten

Tjänsten är ny och formbar, men grunden består av:

  • Kandidatsök/search där du arbetar med att hitta kandidater till uppdrag där vi inte har egna konsulter tillgängliga. Du letar helt enkelt efter passande konsulter genom våra samarbetspartners, kontaktnätverk, head hunting och via annonsering i olika digitala och sociala kanaler.
  • Rekrytering av nya konsulter.
  • Kommunikation med seniora och kompetenta konsulter inom IT och management. Du kommer arbeta mot olika typer av bolag, branscher och kompetenser på specialistnivå.
Dina skills

Vi ser framför oss en social, samarbetsvillig och engagerad person som har lätt för att etablera nya kontakter med alla typer av människor. Du är inte rädd för att ringa tusen samtal i tid och otid. Dessutom gillar du att hänga på sociala medier, framför allt på LinkedIn. Att skriva/utforma texter är du rätt bra på och vill bli ännu bättre – övning ger färdighet!

Du är bra på att kommunicera och förstå andra människor – en stor del av arbetet innefattar att få förståelse för olika behov.

Kön och etnicitet spelar ingen roll. Men du bör tala flytande svenska och helst engelska också, då vi även har ett kontor i Thailand. Körkort krävs för att kunna ta dig till möten.

Meriterande, men ej krav
  • Lokalt kontaktnätverk
  • Nyfiken på/erfarenhet av tech, IT, konsultbranschen eller liknande.

Känner du dig träffad? Ja men vad kul! Ansök!

Hittar vi rätt person så hugger vi direkt, så vänta inte! Skicka din ansökan via formuläret nedan.

Startdatum: Flexibelt med hänsyn till nuvarande uppsägningstid
Omfattning: Heltid med provanställning
Ort: Norrköping/Östergötland
Lön: Individuell lön

Bifoga CV