fbpx

2021-10-12

Säljare till Hire Quality

Vi söker en driven säljare tillika trevlig och glad kollega!

Vi vet inte, du är kanske i början av din karriär eller så har du arbetat några år? Det vi vet, och är fullkomligt säkra på, är att du:

  • älskar utmaningar med möjligheter som den här
  • är tävlingsinriktad och gillar att göra affärer samt
  • är en glädje att arbeta tillsammans med!

Annars så är den här tjänsten ny och vi vet inte exakt vad vi vill ha förrän vi träffar rätt person. Troligtvis kommer tjänsten se olika ut beroende på vem du är, vi formar den tillsammans.

Om oss

Hire Qualitys affärsidé bygger på att leverera högre kvalité och kundvärde än vad traditionella konsultbolag inom IT och management har möjlighet att göra. Vi har idag drygt 40 anslutna konsulter och omsätter närmare 60 Mkr.

Vi erbjuder en skön atmosfär i centrala Norrköping, högt i tak och glada kreativa kollegor. Det finns fina möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med företaget, vi är ett relativt litet bolag i tillväxt med spännande planer.

Vi har ett modernt arbetsklimat och flexibla arbetstider, men vi är för det mesta på kontoret på någorlunda kontorstid. Vi ser gärna att du gör oss sällskap här när du inte är och nätverkar eller träffar kunder. Det är ju viktigt att bounda och allt det där. Snacka om vad vi gjorde i helgen, diskutera konstiga saker eller nya idéer.

Arbetsuppgifter

Frihet och omväxling är din melodi. Men för att vara lite konkreta så kommer du syssla med uppgifter kopplat till försäljning, både mot nya och befintliga kunder. Det innebär bland annat mötesbokning, genomförande av kundmöten och marknadsaktiviteter för att driva ökad försäljning. Du kommer också bli involverad i vårt arbete kring rekrytering av nya konsulter.

Dina skills

Vi förutsätter att du besitter grym social kompetens, kan sälja sand i Sahara och så vidare men utan att vara en sån där jobbig säljare med ena foten i dörren. Du vet själv hur det är att vara den stackarn som står på andra sidan. Så du föredrar en trevlig approach och har siktet på att bygga långvariga relationer. Dessutom känner du antagligen redan halva stan.

Du får ha vilka hobbys du vill, men helst inte vara golfare. Det pratas redan för mycket golf på kontoret. Motorsport går dock bra! Eller windsurfing… Eller, vi kan nog vara relativt flexibla kring din hobby tror vi.

Du har studerat på högskola eller skaffat dig motsvarande erfarenhet.

Kön och etnicitet spelar ingen roll. Men du bör tala flytande svenska och helst engelska också, då vi även har ett kontor i Thailand. Körkort och bil krävs för att kunna ta dig till kundmöten.

Känner du dig träffad? Ja men vad kul! Ansök nedan!

Rekrytering och urval av kandidater görs löpande, vänta inte med din ansökan.

Startdatum: Flexibelt
Omfattning: Enligt ök heltid/deltid med provanställning.
Ort: Norrköping/Östergötland
Lön: Individuell lön