fbpx
Hire Quality förstärker styrelsearbetet inför en brantare tillväxtresa

Datum

Hire Quality avser att förstärka styrelsearbetet, utveckla de övergripande riktningarna för bolaget och har därför inlett ett samarbete med Palmér Insights och Johanna Palmér.
Hire Quality inleder samarbete med Johanna Palmer

Hire Quality avser att förstärka styrelsearbetet, utveckla de övergripande riktningarna för bolaget och har därför inlett ett samarbete med Palmér Insights och Johanna Palmér för att ta detta arbete framåt.

Arbetet innebär att nystarta styrelsearbete utifrån gällande ägardirektiv så att styrelsen blir en strategisk resurs för bolaget samt att vara ambassadör för verksamheten med hjälp av sitt nätverk.

Johanna Palmér är utsedd till Årets Ledare och Årets Samhällsutvecklare och har en mångårig bakgrund som vd för Östsvenska Handelskammaren. Idag hjälper hon företag och individer till nya insikter och ny kraft för att realisera sin potential.

Johanna Palmér arbetar som styrelseledamot och ordförande i flera bolagsstyrelser, bland annat
Lundbergs Fastigheter, Göta Kanalbolaget, Länsförsäkringar Östgöta, Envima, PU Sensor, Åhmans Traktorcentrum och Bonnorpen AB.

Kontakt/mer information:

Bengt Sand
Styrelseordförande Hire Quality
0708 – 182894
bengt.sand@hirequality.se

Johanna Palmér
VD Palmér Insights
0739 – 139926
johanna@palmerinsights.com

Hire Quality

Hire Quality består av erfarna och välrenommerade konsulter inom IT och verksamhetsutveckling. Vi
erbjuder resursförstärkning, utveckling av skräddarsydda IT-lösningar/projekt, utvecklingsteam (i Sverige och Asien) samt support och förvaltning.

Läs mer om våra IT-tjänster, verksamhets- och affärsutveckling eller outsourcing av IT-tjänster.

Dela inlägget